Het was voor sommige kinderen een erg kort nachtje want om 07.00 uur werden de kinderen met veel lawaai uit het bed getrommeld. Om 07.15 uur moesten ze aangekleed buiten staan om te starten met een frisse ochtendwandeling over de heide. Heel spontaan besloten de kinderen om nog een stukje verder te lopen door het bos. Hier hadden veel kinderen achteraf grote spijt van want onderweg raakten we de weg een beetje kwijt. Twee uur later waren we eindelijk terug bij het kamphuis waarna we gulzig van het ontbijt zijn gaan genieten. Na het ontbijt hebben we gewerkt aan de samenwerkingsvaardigheden van de kinderen tijdens een fanatieke zeskamp.

‘S middags hebben we een gezellig potje levend Stratego gespeeld. En na het avondeten zijn we in het donker naar het bos gegaan om daar nog een spannend spel te spelen.

Category
Tags

Comments are closed

RVKO

Lekker Fit
lekker_fit
error: Content is protected !!