Thuisonderwijs, noodopvang en Vakmanstad.

De eerste week van het nieuwe jaar zit er alweer op. De meeste kinderen hebben thuis kunnen werken aan hun lessen en activiteiten. Via filmpjes, beeldbellen, Google Meet en de DLO konden deze kinderen contact houden met hun leerkrachten en klasgenoten. 

De school was ook geopend voor noodopvang. ‘s Morgens konden de aanwezige kinderen van leerjaar 3 tot 7 werken aan hun lestaken in het zelfstandigwerkplein en de kleuters konden spelend leren in de hoeken van het onderbouwplein. ‘s Middags werden er voor alle kinderen beweegactiviteiten en Vakmanstad lessen georganiseerd. 

Vandaag hebben de kinderen in de Vakmanstad les geleerd  zorg te dragen voor mensen, dieren en natuur. Zo hebben ze geleerd dat vogels in de winter weinig zaden, insecten en bessen kunnen vinden. Wij kunnen deze vogels dan helpen door ze bij te voeren. Samen met Meester Twan en juf Iris van Vakmanstad hebben deze kinderen vogelvoer gemaakt en opgehangen in de schooltuin. 

Volgende week staan er ook weer Activiteiten gepland voor de noodopvang. De leerkrachten van Vakmanstad zullen dan onder andere groen- , judo- en technieklessen verzorgen. Dit draagt allemaal bij aan de brede ontwikkeling van onze kinderen. 

error: Content is protected !!