Vandaag waren de Mini-Finals. Het sporttoernooi waar de kinderen het hele schooljaar naar uitkijken. Groep 5 t/m 8 streden om een plek in de Finals in Ahoy Rotterdam. De kinderen lieten zich vandaag van hun sportiefste kant zien tijdens de wedstrijden. Zowel de middenbouw als de bovenbouw van onze school hebben dankzij deze sportiviteit de Fairplay&Respect prijs gewonnen!

Ook zijn er individuele en teamprijzen gewonnen: 1ste plaats hockey dames groep 5/6, 2e plaats hockeydames groep 7/8, 1ste plaats hockeyjongens groep 7/8 en 1ste plaats atletiek voor Nikola uit groep 6. Wat een prachtprestaties, wij zijn als school supertrots op alle kinderen die hebben meegedaan!

De winst moest natuurlijk groots gevierd worden, daarom besloten de kinderen van groep 7 en 8 de bordsessie van de leerkrachten te verstoren met een vrolijke polonaise.

bekijk hieronder de foto’s en video’s:

Category
Tags

Comments are closed

RVKO

Lekker Fit
lekker_fit
error: Content is protected !!