De eerste dag van het schoolkamp is voorbij gevlogen! Wat hebben we een plezier gehad met elkaar. Nadat we het kamphuis en het kampterrein verkend hadden, zijn we een speurtocht gaan doen. Hierna mochten de kinderen vrij spelen in de speeltuin. Na het avondeten hebben we een gezellig kampvuur gebouwd. Wel moesten we even goed opletten. Want boven ons vlogen allemaal helikopters (echt waar!). Hier maakte de kampleiding mooi gebruik van door er een spannend verhaal aan te koppelen. Voor sommige een beetje te spannend… 😉 Na dit spannende verhaal gingen we met onze zaklampen het bos in om te checken of het terrein wel echt veilig was. Gelukkig bleek dit het geval en konden we daarna rustig gaan douchen en naar onze bedjes toe.

Tot morgen allemaal!

Category
Tags

Comments are closed

RVKO

Lekker Fit
lekker_fit
error: Content is protected !!